Bijles en huiswerkbegeleiding in Mortsel

Bijles in Mortsel

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

Bijlesleerling

Bijles in Mortsel en omgeving

Onze bijlesleraren die werkzaam zijn in regio Mortsel hebben uiteenlopende specialisaties. Zo hebben we bijlesleraren die bijles geven in basisschoolvakken zoals rekenen, taal, spelling en lezen. Andere bijlesleraren voor middelbare scholieren geven bijles van chemie tot Nederlands. Kortom hebben we voor alle vakgebieden gedreven bijlesleraren. Ook voor huiswerkbegeleiding en voorbereiding op examens zijn onze bijlesleraren in Mortsel beschikbaar. Omdat we niet werken met wachtlijsten kan er steeds vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan door middel van ons contactformulier.

Bijles Mortsel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Finn

Online examentraining

Finn (17) zat in zijn laatste jaar van de middelbare school toen zijn ouders bij ons aan de bel trokken. Finn presteerde prima op school, maar was enorm nerveus aan het eind van het jaar. Hij had faalangst ontwikkeld door de enorme druk die hij ervaarde om goed te presteren op school. Vader Peter (47) gaf aan dat hij zijn zoon graag wilde helpen, maar dat hij dat liever aan een ervaren begeleider overliet. Via Vlakbijles ontmoetten zij Stefan, een bijlesleraar die één keer per week langskwam om Finn te helpen. De oplossing bleek bijles in spelling te zijn.

Een geslaagde samenwerking

Stefan kon Finn uitermate goed voorbereiden op zijn examens door zijn eigen examens boven te halen. De examenstof werd behandeld en geoefend; samen hebben ze tientallen oefenexamens gemaakt, van alle vakken die Finn had. Vlak voor de examens spraken Stefan en Finn meerdere keren per week af om de laatste leerstof door te nemen. Uiteindelijk kon Finn op zijn gemak aan de examenweek beginnen omdat hij ervan overtuigd was dat het met de hulp van Stefan zeker goed zou komen. Dat is ook exact wat er gebeurde: Finn haalde uitstekende resultaten en heeft ondertussen zijn diploma op zak!

harold-bijles

Ook bijles nodig in Mortsel?

De positieve ervaring van Peter met een van onze leraren is geen uitzondering. We ontvangen regelmatig berichten van tevreden ouders; of het nu gaat om bijles taal, lezen of rekenen voor basisschoolleerlingen of bijles economie, wiskunde of Duits voor middelbare scholieren. Onze leraren geven bijles in alle vakken en voor alle leerlingen op de basisschool, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs.

Met onze leraren bijles en huiswerkbegeleiding boeken leerlingen écht vooruitgang. Ons geheim? Een persoonlijke, één-op-één aanpak. Onze leraren geven bijles met geduld en begrip voor de leerling. Op zoek naar een bijlesleraar in regio Mortsel voor jouw zoon of dochter? Wij hebben diverse leraren ter beschikking in regio Mortsel voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Neem contact met ons op via het formulier voor meer informatie of voor het inschrijven van jouw kind.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reis- of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Strippenkaart

€29,-
  • Pakketprijs: €696
  • Korting: €240

Bijles middelbare school

De periode op de middelbare school is een uiterst belangrijke periode in de ontwikkeling van jouw kind. Zowel tijdens als buiten de schooluren wordt een belangrijke basis gelegd voor het verdere leven. Het niet helemaal kunnen behalen van het begeerde niveau bij bepaalde vakken kan dan ook een grote impact hebben op jouw zoon of dochter. Leraren hebben in veel gevallen niet de tijd om jouw kind de extra aandacht te geven die eigenlijk nodig is. Een goede oplossing zou dan bijles via Vlakbijles kunnen zijn. De bijlesleraren komen bij jullie thuis in Mortsel, het maakt daarbij niet uit of het om een bepaald onderdeel van een specifiek vak gaat, een vak in het algemeen of iets overkoepelend zoals bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding. Wij zorgen bij iedereen voor een passende leraar uit regio Mortsel die jullie verder kan helpen! Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en wij gaan direct voor jullie aan de slag.

Bijles basisschool Mortsel

Kinderen in de basisschool in Mortsel werken vaak op verschillende niveaus. Had jouw zoon of dochter moeite om het begeerde niveau te bereiken? Tot recentelijk kon er vanuit de basisschool in Mortsel hulp geboden worden, maar door alle bezuinigingen is dat niet meer mogelijk. Vlakbijles in Mortsel biedt wél de ondersteuning die jouw kind nodig heeft om het niveau omhoog te tillen. Dit is niet enkel goed voor de schoolresultaten van jouw kind, maar ook het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter zal de hoogte in schieten.

De bijlesleraren waar wij mee werken, zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand uit regio Mortsel bij jou in de buurt, en dit allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. Wil je weten wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bijles BSO

Hoewel het merendeel van de vakken in beroepssecundair onderwijs voornamelijk praktijkgericht zijn, blijven er ook altijd vakken of onderdelen van vakken met een theoretisch component die succesvol afgerond moeten worden, simpelweg omdat je anders je diploma niet krijgt. Door het hoofdzakelijk praktijkgerichte onderwijs kan het zijn dat het theoretische gedeelte je moeilijker valt. Toch zijn deze vakken enorm belangrijk, niet enkel voor het afronden van je opleiding, maar ook voor de verdere toekomst. Zijn er vakken of onderdelen van vakken waar je moeite mee hebt? Als je leraar je niet direct verder kan helpen, is het volgen van één of meerdere bijlessen een goede oplossing. Door de één-op-één begeleiding zal de volledige focus op jou liggen. Je kunt dus alles vragen en er wordt uitgebreid de tijd genomen om jou deze dingen grondig uit te leggen. Zie je dat wel zitten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar iemand uit regio Mortsel die jou verder kan helpen.

Huiswerkbegeleiding in Mortsel

Bij de overgang van basis- naar middelbare school is het krijgen van huiswerk de grootste verandering aangezien het huiswerk in het lager onderwijs minimaal is. In veel gevallen kan deze aanpassing lastig zijn omdat de leerlingen voor het eerst zelf moeten plannen: van opdrachten, toetsen en verslagen tot presentaties. Een goede planning zorgt ervoor dat je tijd efficiënter besteed wordt.

Een leraar uit het netwerk van Vlakbijles uit regio Mortsel kan helpen om hier een goed overzicht van te krijgen. Deze planvaardigheid zal niet enkel van pas komen tijdens je middelbare schoolcarrière, maar ook later in het werkleven zal dit nog van pas komen. Tijd kan beter ingedeeld worden, waardoor er meer tijd overblijft om bepaalde zaken succesvol af te ronden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct voor jou aan de slag met het zoeken naar een geschikte leraar uit regio Mortsel.

Examentraining

Je hele middelbare schoolcarrière in Mortsel is een grote voorbereiding op het einddoel: de examens. Door het maken van de examens krijg je de kans om te bewijzen dat je voldoende kennis hebt opgedaan om je diploma in ontvangst te mogen nemen. Een heel spannende periode waar veel van af hangt, een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Niet alleen het leren van de leerstof, maar ook de vraagstelling oefenen is niet te onderschatten. Ondervind je hier moeilijkheden mee? De bijlesleraren uit het netwerk van Vlakbijles helpen je graag met examentraining. Voor zowel ASO, TSO en BSO zijn er leraren in Mortsel beschikbaar. Waar wacht je nog op? Vul snel het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk met de voorbereidingen voor je examens, en dit gewoon bij jou thuis.

Bijlesleerling

Bijles wiskunde

Wiskunde is een enorm belangrijk vak. Of jouw zoon of dochter nu verder gaat studeren of juist meteen aan het werk gaat, elementen uit de wiskunde zullen in beide gevallen nodig zijn. Heeft jouw kind moeite moet een bepaalde som of lukt die ene opdracht niet?

Vlakbijles helpt je verder op alle niveaus, en dit zonder vervelende wachttijden, zonder opzegtermijn en gegarandeerd een deskundige bijlesleraar bij jou in de buurt. Een eerste afspraak plannen of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. Een bijlesleraar uit jouw regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bijles Engels

Engels is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Het ‘verengelsen’ van het Nederlands is een feit door de intrede van bepaalde woorden en uitdrukkingen vanuit het Engels. Toch blijkt dat Engels leren in de praktijk voor problemen kan zorgen bij leerlingen uit Mortsel. Door middel van veel oefenen met een bijlesleraar worden zowel het lezen, schrijven, luisteren en praten sterk verbeterd. Je zal versteld staan van wat het geven van extra individuele aandacht voor effect heeft op de schoolprestaties. Jouw zoon of dochter zal zekerder in zijn of haar schoenen staan. Het leren van een taal is in veel gevallen ook durven praten; door de toegenomen zelfzekerheid zal dat aanzienlijk makkelijker gaan. Deze kennis is niet alleen belangrijk tijdens de middelbare schoolcarrière, maar komt ook gegarandeerd terug in de vervolgopleiding of toekomstige job van jouw kind. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een deskundige bijlesleraar in Mortsel voor Engels.

Bijles Nederlands

Nederlands is de taal die we allemaal spreken. Toch blijkt dat steeds meer mensen moeite hebben met de Nederlandse taal. Het is dus van groot belang dat het vak Nederlands in de middelbare school met succes kan worden afgerond. Heeft jouw zoon of dochter moeite met -dt? Of vindt je kind het lastig om zinnen te ontleden? De bijlesleraren van Vlakbijles in regio Mortsel bieden graag de helpende hand die jouw kind nodig heeft om met vlag en wimpel te slagen op Nederlands.

Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. We kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij zelf bepaald. Een afspraak plannen of extra informatie opvragen? Dit kan snel en eenvoudig door het contactformulier in te vullen.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Mortsel

Kiezen voor bijles kan heel spannend zijn voor een kind. We vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in Mortsel zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nu beter dan bij jullie thuis? Daarom komen de bijlesleraren van Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in Mortsel om bijles te geven. Je kind voelt zich sneller op zijn gemak in zijn vertrouwde omgeving en de ouders hoeven niet steeds op en af te rijden naar het bijlesinstituut. Nadat de eerste bijles is ingepland, verloopt het verdere contact met de bijlesleraar zelf. Dankzij de korte lijnen kunnen jullie eenvoudig een passende planning opstellen. Hobby’s en sport in Mortsel hoeven dus niet te lijden onder het volgen van bijles.

Contact met bijlesleraren uit Mortsel

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte leraren in elke regio in België, zonder wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

We zoeken razendsnel een bijlesleraar of huiswerkbegeleider die nauw aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding bij een leraar uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesleraren.

Review van: Mevrouw Wouters
Ontvangen op: 24.07.2024

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Roeselare

Review van: De heer Claeys
Ontvangen op: 22.07.2024

Onze dochter is een bijzonder kind en heeft soms net een wat andere behandeling nodig dan andere kinderen. De bijlesdocent van Vlakbijles voelt dit gelukkig heel goed aan en gaat professioneel en geduldig met haar om. We merken meteen dat het...

N.a.v een aanvraag uit Turnhout

Review van: Mevrouw Devos
Ontvangen op: 22.07.2024

Mijn zoon is best een lastige puber. Respect dus voor de manier waarop de bijlesdocent met hem om gaat. Ze hebben het altijd heel gezellig samen en de cijfers van mijn zoon gaan met sprongen vooruit. Hij is het geld meer dan waard.

N.a.v een aanvraag uit Lokeren

We krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesleraar willen worden. Wij selecteren enkel de beste mensen die na hun selectie stevige trainingen zullen volgen. Al onze bijlesleraren moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, alleen op die manier bereiken we de beste resultaten met de leerlingen. Ondanks onze hoge eisen slagen we er in om onze tarieven scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online, het hangt volledig van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren zijn bereid om op locatie bijles te geven, maar ook online maken ze zich uit de voeten. Uit onderzoek blijkt dat beide methodes dezelfde goede resultaten opleveren.

Ons tarief hangt af van de wensen. We bieden verschillende pakketten aan, op die manier is er voor iedere leerling een voordelig en geschikt pakket. Verder hangt het tarief ook af van of de bijles online of op locatie gegeven wordt: online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders kiezen voor onze strippenkaart.

We hebben een enorm gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlesleraren. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau, van basisschool tot universiteit. Onze bijlesleraren staan altijd voor je klaar!

Natuurlijk geven onze bijlesleraren ook bijles in Mortsel. Noem een locatie, datum en tijd en wij zullen er zijn!

computerles