Bijles en huiswerkbegeleiding in Leuven

Bijles in Leuven

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

Bijlesleerling

Bijles in Leuven en omgeving

De afgelopen jaren is de vraag naar bijles aanzienlijk gestegen. Dat is niet verbazingwekkend aangezien extra begeleiding en remedial teaching op school zelf niet meer vanzelfsprekend zijn. Wij hebben ons netwerk aan leraren voor het geven van bijles, onder andere in de regio van Leuven, op korte tijd fors uitgebreid. Op die manier kunnen we blijven garanderen dat alle ouders van basisschoolleerlingen en middelbare scholieren die bijles nodig hebben in regio Leuven via ons een geschikte bijlesleraar kunnen vinden.

We beschikken over een nationaal netwerk van deskundige bijlesleraren, zodat we in elke regio van het land kwaliteitsvolle bijlessen kunnen aanbieden. In Leuven zijn meerdere bijlesleraren werkzaam, waaronder Leonie, die uitblinkt in bijles taal voor basisschoolleerlingen. Zij heeft Sofie (9 jaar, Leuven) een halfjaar lang intensief begeleid met spelling, met – volgens moeder Eva (46 jaar, Leuven) – uitstekende resultaten.

Bijles Leuven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Annelies

Een moeilijke overgang voor Annelies

De overgang van de basisschool naar de middelbare school blijkt voor veel kinderen een grote uitdaging. Op basis van de schoolresultaten krijgen de leerlingen een advies over in welke richting ze best instromen in het secundair onderwijs. Toch blijkt het in de praktijk wat moeilijker te zijn. Annelies (13) kreeg van haar basisschool het advies om ASO te gaan doen. Haar moeder, Sonja (39), merkte al na een paar weken dat Annelies sterk moest bijbenen om de rest van de klas bij te houden. Ze zat thuis vaak uren na school nog aan tafel te leren. Bij de meeste vakken liep Annelies wel goed op schema, maar wiskunde en chemie bleken haar grote struikelblokken te zijn. Om ervoor te zorgen dat Annelies niet door deze twee vakken van richting moest veranderen, nam ze contact op met Vlakbijles. Wij regelden een bijlesleraar voor haar, eentje die net sterk uitblinkt in wiskunde en chemie. Bijleslerares Nina sprak af met Annelies bij haar thuis en hielp met haar huiswerk.

Een nieuw lievelingsvak

Door alle één-op-één bijlessen met Nina kwam Annelies erachter dat ze chemie heel interessant en leuk vond! Ze leerde elke week nieuwe dingen en hechte veel waarde aan de unieke uitleg van Nina. Moeder Sonja denkt zelfs dat chemie het nieuwe lievelingsvak van Annelies is: “Ze verteld na elke les in geuren en kleuren over wat ze geleerd heeft, ze vindt het zo interessant. Door de extra uitleg van Nina is ze zo goed beginnen leren dat ze er zelfs over nadenkt om na de middelbare school nog een opleiding te gaan volgen die gericht is op chemie. Wie had dat ooit gedacht? Bedankt Vlakbijles!”

bijlesleerling

Ook bijles nodig in Leuven?

De positieve ervaring van Sonja met een van onze leraren is geen uitzondering. We ontvangen regelmatig berichten van tevreden ouders; of het nu gaat om bijles taal, lezen of rekenen voor basisschoolleerlingen of bijles economie, wiskunde of Duits voor middelbare scholieren. Onze leraren geven bijles in alle vakken en voor alle leerlingen op de basisschool, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs.

Met onze leraren bijles en huiswerkbegeleiding boeken leerlingen écht vooruitgang. Ons geheim? Een persoonlijke, één-op-één aanpak. Onze leraren geven bijles met geduld en begrip voor de leerling. Op zoek naar een bijlesleraar in regio Leuven voor jouw zoon of dochter? Wij hebben diverse leraren ter beschikking in regio Leuven voor het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Neem contact met ons op via het formulier voor meer informatie of voor het inschrijven van jouw kind.

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reis- of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Strippenkaart

€29,-
  • Pakketprijs: €696
  • Korting: €240

Bijles middelbare school

In het middelbaar onderwijs in Leuven wordt de basis gelegd voor de verdere loopbaan van jouw zoon of dochter. Naast de nodige ontspanning is het ook belangrijk dat er gepresteerd wordt. Iedereen heeft vakken die meer moeite kosten dan andere om succesvol af te ronden. Dat is lastig, maar het hoeft geen probleem te vormen. Wij van Vlakbijles bieden jouw zoon of dochter in Leuven de nodige ondersteuning bij deze moeilijkere vakken op de middelbare school. Op die manier kunnen deze vakken op een hoger niveau afgerond worden.

Aan wachttijden doen we niet mee. Wanneer je het contactformulier invult, brengen we jou direct in contact met een bijlesleraar in jouw regio. Ook wanneer het om huiswerkbegeleiding in het algemeen gaat, hebben we altijd iemand klaarstaan uit Leuven.

Bijles basisschool Leuven

Kinderen in de basisschool in Leuven werken vaak op verschillende niveaus. Had jouw zoon of dochter moeite om het begeerde niveau te bereiken? Tot recentelijk kon er vanuit de basisschool in Leuven hulp geboden worden, maar door alle bezuinigingen is dat niet meer mogelijk. Vlakbijles in Leuven biedt wél de ondersteuning die jouw kind nodig heeft om het niveau omhoog te tillen. Dit is niet enkel goed voor de schoolresultaten van jouw kind, maar ook het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter zal de hoogte in schieten.

De bijlesleraren waar wij mee werken, zijn verspreid over het hele land. Er is dus altijd iemand uit regio Leuven bij jou in de buurt, en dit allemaal voor een scherpe prijs en zonder wachttijden. Wil je weten wat wij voor jou en je kind kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bijles BSO

In het beroepssecundair onderwijs in Leuven zal de focus in de eerste plaats liggen op het leren in de praktijk. Toch zullen er enkele theoretische vakken succesvol afgerond moeten worden voordat jouw kind zijn of haar diploma in ontvangst kan nemen. Vakken zoals Nederlands en Engels zijn hier goede voorbeelden van. Zulke vakken zijn niet enkel belangrijk voor het behalen van je diploma, maar zullen in de toekomst ook nog van groot belang zijn. Doordat de focus op het praktijkgedeelte ligt, kan het goed zijn dat je moeite hebt met het theoretische gedeelte van je studie. De leraren van Vlakbijles kunnen je hierbij op weg helpen in Leuven en zorgen ervoor dat je ook je theorievakken met succes kan afronden. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we brengen je meteen in contact met een bijlesleraar uit Leuven

Huiswerkbegeleiding in Leuven

Bij de overgang van basis- naar middelbare school is het krijgen van huiswerk de grootste verandering aangezien het huiswerk in het lager onderwijs minimaal is. In veel gevallen kan deze aanpassing lastig zijn omdat de leerlingen voor het eerst zelf moeten plannen: van opdrachten, toetsen en verslagen tot presentaties. Een goede planning zorgt ervoor dat je tijd efficiënter besteed wordt.

Een leraar uit het netwerk van Vlakbijles uit regio Leuven kan helpen om hier een goed overzicht van te krijgen. Deze planvaardigheid zal niet enkel van pas komen tijdens je middelbare schoolcarrière, maar ook later in het werkleven zal dit nog van pas komen. Tijd kan beter ingedeeld worden, waardoor er meer tijd overblijft om bepaalde zaken succesvol af te ronden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct voor jou aan de slag met het zoeken naar een geschikte leraar uit regio Leuven.

Examentraining

De examens is een periode waar je gedurende het hele schooljaar op voorbereid wordt. Een heel belangrijke periode dus, aangezien je examenresultaten zwaar doorwegen in het al dan niet behalen van je diploma. Veel oefenen met oude examens kan je helpen om goed voorbereid aan de examenperiode te beginnen. Misschien heb je moeite met een bepaald onderdeel van één of meerdere vakken, of vormt het hele vak een struikelblok voor je. Wij van Vlakbijles brengen je graag in contact met een leraar uit Leuven die jou examentraining kan geven. Of je nu uit ASO, TSO of BSO komt maakt niet uit, we helpen je graag bij het behalen van jouw diploma.

Optimaal voorbereid zijn op de examens? Neem dan snel contact op met ons via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar een gepaste leraar voor jou uit regio Leuven.

Bijlesleerling

Bijles wiskunde

Wiskunde is een enorm belangrijk vak. Of jouw zoon of dochter nu verder gaat studeren of juist meteen aan het werk gaat, elementen uit de wiskunde zullen in beide gevallen nodig zijn. Heeft jouw kind moeite moet een bepaalde som of lukt die ene opdracht niet?

Vlakbijles helpt je verder op alle niveaus, en dit zonder vervelende wachttijden, zonder opzegtermijn en gegarandeerd een deskundige bijlesleraar bij jou in de buurt. Een eerste afspraak plannen of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. Een bijlesleraar uit jouw regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Bijles Engels

Engels is een taal die enorm belangrijk is. De kans is groot dat jouw zoon of dochter in het werkleven met Engels geconfronteerd zal worden. Ook tijdens vakanties in het buitenland is Engels essentieel om je verstaanbaar te maken. Heeft jouw zoon of dochter uit Leuven moeite met Engelse grammatica op de middelbare school? Of heeft hij of zij extra hulp nodig met Engels praten?

Wij van Vlakbijles helpen graag verder om het niveau Engels van jouw zoon of dochter omhoog te tillen, en dit zonder wachttijden, dus we kunnen meteen aan de slag in Leuven. Voor meer informatie en mogelijkheden kan je contact met ons opnemen via de contactpagina.

Bijles Nederlands

Nederlands is de taal die we allemaal spreken. Toch blijkt dat steeds meer mensen moeite hebben met de Nederlandse taal. Het is dus van groot belang dat het vak Nederlands in de middelbare school met succes kan worden afgerond. Heeft jouw zoon of dochter moeite met -dt? Of vindt je kind het lastig om zinnen te ontleden? De bijlesleraren van Vlakbijles in regio Leuven bieden graag de helpende hand die jouw kind nodig heeft om met vlag en wimpel te slagen op Nederlands.

Er gelden geen opzegtermijnen of wachttijden. We kunnen direct aan de slag voor een termijn die jij zelf bepaald. Een afspraak plannen of extra informatie opvragen? Dit kan snel en eenvoudig door het contactformulier in te vullen.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Leuven

Kiezen voor bijles kan heel spannend zijn voor een kind. We vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in Leuven zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nu beter dan bij jullie thuis? Daarom komen de bijlesleraren van Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in Leuven om bijles te geven. Je kind voelt zich sneller op zijn gemak in zijn vertrouwde omgeving en de ouders hoeven niet steeds op en af te rijden naar het bijlesinstituut. Nadat de eerste bijles is ingepland, verloopt het verdere contact met de bijlesleraar zelf. Dankzij de korte lijnen kunnen jullie eenvoudig een passende planning opstellen. Hobby’s en sport in Leuven hoeven dus niet te lijden onder het volgen van bijles.

Contact met bijlesleraren uit Leuven

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte leraren in elke regio in België, zonder wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

We zoeken razendsnel een bijlesleraar of huiswerkbegeleider die nauw aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding bij een leraar uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesleraren.

Review van: Mevrouw Maes
Ontvangen op: 24.07.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Genk

Review van: De heer Vandenberghe
Ontvangen op: 22.07.2024

Mijn dochter had al een tijdje moeite om mee te komen op school. Eigenlijk had ze gewoon net wat meer aandacht nodig dan de rest. Die kreeg ze gelukkig van een bijlesdocent van Vlakbijles. Inmiddels is ze al een stuk verbeterd en gaat het weer...

N.a.v een aanvraag uit Zottegem

Review van: Mevrouw Verhaeghe
Ontvangen op: 22.07.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Hasselt

We krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesleraar willen worden. Wij selecteren enkel de beste mensen die na hun selectie stevige trainingen zullen volgen. Al onze bijlesleraren moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, alleen op die manier bereiken we de beste resultaten met de leerlingen. Ondanks onze hoge eisen slagen we er in om onze tarieven scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online, het hangt volledig van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren zijn bereid om op locatie bijles te geven, maar ook online maken ze zich uit de voeten. Uit onderzoek blijkt dat beide methodes dezelfde goede resultaten opleveren.

Ons tarief hangt af van de wensen. We bieden verschillende pakketten aan, op die manier is er voor iedere leerling een voordelig en geschikt pakket. Verder hangt het tarief ook af van of de bijles online of op locatie gegeven wordt: online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders kiezen voor onze strippenkaart.

We hebben een enorm gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlesleraren. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau, van basisschool tot universiteit. Onze bijlesleraren staan altijd voor je klaar!

Natuurlijk geven onze bijlesleraren ook bijles in Leuven. Noem een locatie, datum en tijd en wij zullen er zijn!

computerles