Bijles en huiswerkbegeleiding in Geraardsbergen

Bijles in Geraardsbergen

Gratis wisselen van bijlescoach

Geen wachtlijst

Bijlesleerling

Bijles in Geraardsbergen

Onze bijlesleraren die werkzaam zijn in regio Geraardsbergen hebben uiteenlopende specialisaties. Zo hebben we bijlesleraren die bijles geven in basisschoolvakken zoals rekenen, taal, spelling en lezen. Andere bijlesleraren voor middelbare scholieren geven bijles van chemie tot Nederlands. Kortom hebben we voor alle vakgebieden gedreven bijlesleraren.

Ook voor huiswerkbegeleiding en voorbereiding op examens zijn onze bijlesleraren in Geraardsbergen beschikbaar. Omdat we niet werken met wachtlijsten kan er steeds vlot gestart worden met de bijlessen. Meld jouw kind dus vandaag nog aan door middel van ons contactformulier.

Bijles Geraardsbergen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente case: Sofie

Dyslexie?

Moeder Eva: “De juf gaf al aan het begin van het derde leerjaar aan dat Sofie slecht kon volgen tijdens de spellingslessen. Hoewel de leerkracht zelf geen diagnose kon geven, gaf zij aan dat het mogelijk dyslexie was.”
In Geraardsbergen was een orthopedagoog beschikbaar om vast te stellen of haar negenjarig dochtertje inderdaad dyslectisch was of niet. Dit bleek echter niet het geval, maar uit het onderzoek kwam wel naar voren dat het meisje veel kenmerken van dyslexie vertoonde. Moeder Eva getuigd: “Het klinkt hard om te zeggen, maar een diagnose en de bijbehorende dyslexieverklaring waren eigenlijk handig geweest. Daarmee had mijn dochter de mogelijkheid gehad om op school extra begeleiding voor spelling te krijgen. Dat was nu dus niet het geval. Het advies was: extra oefenen met spelling. De orthopedagoog kende wel een instituut in Geraardsbergen waar specialisten voor spellingbegeleiding werkten. Ik bekeek de tarieven en viel gewoon van mijn stoel. Ik heb alles over voor mijn kind, maar meer dan 100 euro per uur kan ik niet betalen.”

De oplossing bleek: bijles spelling

Zonder extra oefening met spelling zou Sofie steeds verder achterraken op de rest van de klas. Ze haalde nu met moeite een vijf, maar de juf zag de resultaten in de toekomst enkel dalen. Tegen de kerstvakantie had Sofie een onvoldoende voor spelling en ging haar moeder op zoek naar andere oplossingen. Na een zoektocht op internet voor bijlessen en begeleiding voor basisschoolleerlingen, kwam Eva uit bij Vlakbijles; het landelijke netwerk met bijlesleraren voor alle vakgebieden. En dat bleek een schot in de roos: “binnen een week kwam de bijleslerares uit Geraardsbergen, Leonie, kennismaken met ons. Mijn dochter had meteen een klik met haar. Leonie gebruikte de resultaten van school, zocht uit wat er net mis liep en maakte een eigen spellingsprogramma op voor Sofie. Alles wat ze niet of onvoldoende beheerste werd meermaals geoefend en herhaald. Het resultaat mocht er zijn: Sofie mocht naar het vierde leerjaar met een zeven voor spelling. Je hebt geen idee hoe gelukkig ze was!”

sofie-bijles

Rekenachterstand opgelost in Geraardsbergen

Eva is niet de enige ouder uit Geraardsbergen die met een tevreden blik terugkijkt op een van onze bijlesleraren. Peter, de 31-jarige vader uit Geraardsbergen schakelde een bijlesleraar in voor zijn dochter Sterre, die door een ziekenhuisopname een achterstand had opgelopen met rekenen in het tweede leerjaar. “Taal is altijd haar sterke punt geweest, dus ondanks de gemiste lessen kon ze meteen weer meedoen met de klas. Alleen rekenen, daarvan had ze teveel gemist om direct weer aan te kunnen sluiten. De leraar uit Geraardsbergen die Sterre bijles gaf, had zelf jarenlang als juf gewerkt in het basisonderwijs. Dat gaf me meteen vertrouwen. Met veel aandacht en geduld heeft ze mijn dochter binnen drie maanden volledig bijgespijkerd. Met twee bijlessen per week was ze weer helemaal bijgebeend met rekenen.”

Geen opzegtermijn

Vrije keuze van het aantal uren

Geen reis- of jaarlijkse kosten

Bijlessen zijn vrijgesteld van BTW

Strippenkaart

€29,-
  • Pakketprijs: €696
  • Korting: €240

Bijles middelbare school

De periode op de middelbare school is een uiterst belangrijke periode in de ontwikkeling van jouw kind. Zowel tijdens als buiten de schooluren wordt een belangrijke basis gelegd voor het verdere leven. Het niet helemaal kunnen behalen van het begeerde niveau bij bepaalde vakken kan dan ook een grote impact hebben op jouw zoon of dochter. Leraren hebben in veel gevallen niet de tijd om jouw kind de extra aandacht te geven die eigenlijk nodig is. Een goede oplossing zou dan bijles via Vlakbijles kunnen zijn. De bijlesleraren komen bij jullie thuis in Geraardsbergen, het maakt daarbij niet uit of het om een bepaald onderdeel van een specifiek vak gaat, een vak in het algemeen of iets overkoepelend zoals bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding. Wij zorgen bij iedereen voor een passende leraar uit regio Geraardsbergen die jullie verder kan helpen! Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en wij gaan direct voor jullie aan de slag.

Bijles basisschool Geraardsbergen

Hoe graag de leerkrachten op basisscholen in onder andere Geraardsbergen het ook willen, zij hebben niet de tijd en ruimte om iedereen de aandacht te geven die nodig is. Dat is extra lastig wanneer jouw zoon of dochter moeite heeft met bepaalde onderwerpen. De basisschool is er juist om de leerlingen klaar te stomen voor de middelbare school en al wat daarna komt. Bij problemen op de basisschool is de kans groot dat er in de toekomst achter de feiten wordt aangelopen. Door de één-op-één begeleiding bij jullie thuis in Geraardsbergen zal alle aandacht op jouw kind liggen, zo wordt de missende aandacht op school ingehaald. Het gevolg is in veel gevallen dat de leerling veel zelfzekerder is, zowel binnen als buiten school. Vul dus snel het contactformulier in, en wij gaan direct voor jou op zoek naar een passende bijlesleraar uit Geraardsbergen.

Bijles BSO leerlingen

Hoewel het merendeel van de vakken in beroepssecundair onderwijs voornamelijk praktijkgericht zijn, blijven er ook altijd vakken of onderdelen van vakken met een theoretisch component die succesvol afgerond moeten worden, simpelweg omdat je anders je diploma niet krijgt. Door het hoofdzakelijk praktijkgerichte onderwijs kan het zijn dat het theoretische gedeelte je moeilijker valt. Toch zijn deze vakken enorm belangrijk, niet enkel voor het afronden van je opleiding, maar ook voor de verdere toekomst. Zijn er vakken of onderdelen van vakken waar je moeite mee hebt? Als je leraar je niet direct verder kan helpen, is het volgen van één of meerdere bijlessen een goede oplossing. Door de één-op-één begeleiding zal de volledige focus op jou liggen. Je kunt dus alles vragen en er wordt uitgebreid de tijd genomen om jou deze dingen grondig uit te leggen. Zie je dat wel zitten? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier en wij gaan direct op zoek naar iemand uit regio Geraardsbergen die jou verder kan helpen.

Huiswerkbegeleiding in Geraardsbergen

Niet alleen in de basisschool, maar ook in de middelbare school kan huiswerk heel wat zorgen teweeg brengen. Een goede planning voor het maken van je huiswerk wordt onderschat, maar is enorm belangrijk. Een goede planning zorgt voor een overzicht van alle taken en opdrachten die je nog moet doen. Zo zal je tijd beter besteed kunnen worden. Het niveau van de gemaakte opdrachten zal dus omhooggaan, gewoonweg omdat je meer tijd hebt gehad om alles rustig te bekijken. Deze planvaardigheid is niet alleen nuttig op school, maar ook voor de toekomst: het plannen zal ook tijdens je toekomstige job een belangrijk onderdeel worden. Kan jouw zoon of dochter extra hulp gebruiken om het huiswerk beter onder de knie te krijgen? Vul dan snel ons contactformulier in. Voordat je het weet staat de leraar al bij jullie in Geraardsbergen voor de deur. Geen langdurige vaste contracten of wachttijden, je wordt gewoon snel geholpen. Geen bijles meer nodig? Dan zeg je het ook eenvoudig weer op.

Examentraining

Je hele middelbare schoolcarrière in Geraardsbergen is een grote voorbereiding op het einddoel: de examens. Door het maken van de examens krijg je de kans om te bewijzen dat je voldoende kennis hebt opgedaan om je diploma in ontvangst te mogen nemen. Een heel spannende periode waar veel van af hangt, een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Niet alleen het leren van de leerstof, maar ook de vraagstelling oefenen is niet te onderschatten. Ondervind je hier moeilijkheden mee? De bijlesleraren uit het netwerk van Vlakbijles helpen je graag met examentraining. Voor zowel ASO, TSO en BSO zijn er leraren in Geraardsbergen beschikbaar. Waar wacht je nog op? Vul snel het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk met de voorbereidingen voor je examens, en dit gewoon bij jou thuis.

Bijlesleerling

Bijles wiskunde

Wiskunde is een van de vakken waar veel middelbare scholieren in Geraardsbergen moeite mee hebben. Dat is ook niet vreemd gezien het brede scala aan onderwerpen dat behandeld wordt tijdens de lessen. De kans is groot dat sommige onderdelen meer moeite kosten dan anderen. Vlakbijles helpt jouw kind hier graag verder mee. Op een ongedwongen en prettige manier zal een bijlesleraar, bij jullie thuis in Geraardsbergen, de bijlessen verzorgen. Het niveau of studierichting maakt hierbij niet uit, wij hebben voor elk niveau een geschikte leraar uit ons brede netwerk. Het is enorm belangrijk dat de leerstof wordt begrepen aan het einde van je opleiding. Veel elementen van de wiskunde zullen in meer of mindere mate terugkomen in de vervolgopleiding of toekomstige job van jouw kind in Geraardsbergen.

Bijles Engels

Engels is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Het ‘verengelsen’ van het Nederlands is een feit door de intrede van bepaalde woorden en uitdrukkingen vanuit het Engels. Toch blijkt dat Engels leren in de praktijk voor problemen kan zorgen bij leerlingen uit Geraardsbergen. Door middel van veel oefenen met een bijlesleraar worden zowel het lezen, schrijven, luisteren en praten sterk verbeterd. Je zal versteld staan van wat het geven van extra individuele aandacht voor effect heeft op de schoolprestaties. Jouw zoon of dochter zal zekerder in zijn of haar schoenen staan. Het leren van een taal is in veel gevallen ook durven praten; door de toegenomen zelfzekerheid zal dat aanzienlijk makkelijker gaan. Deze kennis is niet alleen belangrijk tijdens de middelbare schoolcarrière, maar komt ook gegarandeerd terug in de vervolgopleiding of toekomstige job van jouw kind. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een deskundige bijlesleraar in Geraardsbergen voor Engels.

Bijles Nederlands

Het vak Nederlands wordt in veel gevallen onderschat. Vooral in de huidige tijd, waarbij het Engels steeds meer zijn intrede doet in onze taal, is een goed kennis van het Nederlands enorm belangrijk. Heeft jouw zoon of dochter moeite met Nederlands of bepaalde onderdelen ervan? Dan is het aan te raden om via bijles, bij bijvoorbeeld Vlakbijles, extra aandacht te schenken aan deze struikelpunten. Nederlands tijdens de middelbare schoolcarrière in Geraardsbergen zal niet alleen makkelijker verlopen, maar ook na de middelbare school zal jouw kind hier de vruchten van plukken. Zonder vaste contracten, verplichtingen en wachttijden kun je via ons in contact komen met een geschikte bijlesleraar. Deze leraar komt bij jullie thuis in Geraardsbergen om de bijlessen te geven.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?

Bijles aan huis in Geraardsbergen

Kiezen voor bijles kan heel spannend zijn voor een kind. We vinden het daarom belangrijk dat jouw zoon of dochter in Geraardsbergen zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. En waar kan dat nu beter dan bij jullie thuis? Daarom komen de bijlesleraren van Vlakbijles gewoon bij jullie thuis in Geraardsbergen om bijles te geven. Je kind voelt zich sneller op zijn gemak in zijn vertrouwde omgeving en de ouders hoeven niet steeds op en af te rijden naar het bijlesinstituut. Nadat de eerste bijles is ingepland, verloopt het verdere contact met de bijlesleraar zelf. Dankzij de korte lijnen kunnen jullie eenvoudig een passende planning opstellen. Hobby’s en sport in Geraardsbergen hoeven dus niet te lijden onder het volgen van bijles.

Contact met bijlesleraren uit Geraardsbergen

Voor bijles en huiswerkbegeleiding hebben wij de perfecte leraren in elke regio in België, zonder wachtlijsten. Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken welke hulp gewenst is – bijles of huiswerkbegeleiding – en voor welk vak.

We zoeken razendsnel een bijlesleraar of huiswerkbegeleider die nauw aansluit bij de hulpvraag en brengen jullie met elkaar in contact. Kies dus het beste voor je kind en kies voor bijles of huiswerkbegeleiding bij een leraar uit ons landelijk netwerk van erkende bijlesleraren.

Review van: Mevrouw Claeys
Ontvangen op: 24.07.2024

Onze zoon kan zich in zijn eentje maar vaak moeilijk concentreren op zijn huiswerk. Met wat begeleiding van een docent van Vlakbijles gaat het nu al veel beter. Hij pikt de stof veel beter op en krijgt ook handige tips die hem helpen zich beter te...

N.a.v een aanvraag uit Kortrijk

Review van: De heer Declercq
Ontvangen op: 22.07.2024

Heel fijn dat jullie service zo vrijblijvend is. Tijdens de eerste les bleek al gauw dat mijn zoon en de bijlesdocent niet echt een klik hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie konden we kosteloos op zoek naar een andere docent. Hulde daarvoor.

N.a.v een aanvraag uit Antwerpen

Review van: Mevrouw Maes
Ontvangen op: 22.07.2024

Op de basisschool van mijn kinderen wordt helaas maar weinig aandacht besteed aan het geven van bijles. Daarom eens contact gezocht met bijlesdocenten via deze website. Dat is mij en ook mijn zoon goed bevallen. Hij krijgt nu extra begeleiding...

N.a.v een aanvraag uit Roeselare

We krijgen dagelijks meerdere aanmeldingen van mensen die bijlesleraar willen worden. Wij selecteren enkel de beste mensen die na hun selectie stevige trainingen zullen volgen. Al onze bijlesleraren moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, alleen op die manier bereiken we de beste resultaten met de leerlingen. Ondanks onze hoge eisen slagen we er in om onze tarieven scherp te houden.

Wij verzorgen bijles aan huis én online, het hangt volledig van jouw voorkeur af hoe we bijles geven. Onze bijlesleraren zijn bereid om op locatie bijles te geven, maar ook online maken ze zich uit de voeten. Uit onderzoek blijkt dat beide methodes dezelfde goede resultaten opleveren.

Ons tarief hangt af van de wensen. We bieden verschillende pakketten aan, op die manier is er voor iedere leerling een voordelig en geschikt pakket. Verder hangt het tarief ook af van of de bijles online of op locatie gegeven wordt: online bijles is voordeliger dan bijles op locatie. De meeste ouders kiezen voor onze strippenkaart.

We hebben een enorm gevarieerd aanbod van streng geselecteerde en getrainde bijlesleraren. Daarom kan elke leerling bij ons terecht, ongeacht vak of opleidingsniveau, van basisschool tot universiteit. Onze bijlesleraren staan altijd voor je klaar!

Natuurlijk geven onze bijlesleraren ook bijles in Geraardsbergen. Noem een locatie, datum en tijd en wij zullen er zijn!

computerles