BIJLES GEVEN

huiswerkbegeleiding
  • Max. bestandsgrootte: 4 GB.

Bijles geven

Vind je het leuk om met mensen te werken? Waren jouw rapporten goed? Kan je goed uitleggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze zoektocht naar enthousiaste en gemotiveerde bijlesleraren houdt nooit op. Bijles geven is een leuke (bij)baan en staat goed op je CV.

Als huiswerkbegeleider of bijlesleraar help je kinderen om beter te presteren op school. Je werkt altijd bij de kinderen thuis in hun vertrouwde omgeving. Naast de prestaties die zorgen voor een blij kind en tevreden ouders krijg je een leuke vergoeding en bruikbare ervaring voor de toekomst.

Dit zijn de voordelen van werken bij ons.

  • Werkervaring voor je CV
  • 11 euro per uur
  • Flexibele planningen
  • Prima arbeidsvoorwaarden


Alle vakken en alle steden

Wij geven bijles door heel het land en in alle vakken van de middelbare school. Wat je beste vak ook is en waar je ook woont, het maakt niet uit. Iedere gemotiveerde bijlesleraar is welkom. Neem contact met ons op en ga aan de slag!

Bijles en huiswerkbegeleiding door heel België

Ieder kind ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. Daar waar de ene leerling door de lesstof lijkt te vliegen, kan de ander juist wel een duwtje in de goede richting gebruiken; een docent die de leerstof op een andere manier uitlegt, de gemiste lesstof met de leerling inhaalt of extra oefeningen aanbiedt. Door de bezuinigingen in het onderwijs is het helaas niet meer vanzelfsprekend dat een leerling deze extra ondersteuning of remedial teaching op school krijgt. Heeft jouw kind behoefte aan een docent die met zorg en aandacht bijles of huiswerkbegeleiding geeft? Via ons landelijk netwerk vind je in elke regio gedreven docenten, voor bijles of huiswerkbegeleiding op alle vakgebieden uit zowel het basis- als het voortgezet onderwijs, zodat jouw kind de ondersteuning krijgt die het verdient.

bijles

Het beste voor je kind

Bijles geven is méér dan alleen het kunnen aanbieden van leerstof. Daarom selecteren wij onze docenten voor bijles en huiswerkbegeleiding niet alleen op kennis van hun vakgebied, maar ook op hun pedagogische vaardigheden. Leerlingen die bijles nodig hebben, hebben baat bij een gedreven en geduldige docent, die de leerstof op verschillende manieren kan uitleggen. Ook overleggen onze docenten van tevoren graag met de ouders/verzorgers of er specifieke zaken zijn waar ze rekening mee moeten houden tijdens het geven van de bijles of de huiswerkbegeleiding. Kies je voor bijles door een van onze docenten, dan kies je het beste voor je kind.

Is het tijd
dat het beter gaat op school?